HAAREXTENSIONS & HAARSTUKKEN

Haarextensions & haarstukken

Bij Beauty Brown Totaal werken wij met haarextension merken zoals o.a. Great Lenghts, Indian Gold, Foxy Star, She Lenghts en meer.

Wat zijn nu de voordelen van haarextensions? Naast dat het uw haar meer lengte en volume geeft, kunnen ze ook gebruikt worden om de kleur van het haar te verlevendigen. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als highlights of lowlights, waarbij u uw eigen haar niet hoeft te verven.

Naast onze haarextensions zijn wij ook gespecialiseerd in haarstukken. Deze worden doormiddel van verschillende technieken geplaatst.

Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen met de juiste producten. Zo blijft het haar langer mooi en kan schade voorkomen worden.

Welke optie het beste is hangt af van uw natuurlijke haar en hoe u het behandelt. Laat u daarom goed informeren door onze top hairstylistes tijdens een intakegesprek!

Hoe de haarextensions en haarstukken geplaatst zullen worden, wordt besproken tijdens het intakegesprek. In dit gesprek wordt er gekeken naar de staat van uw natuurlijke haar en welke mogelijkheden er zijn. Omdat ieders haar anders is, wordt er ook gekeken naar welk merk het beste bij u past en welke structuur van toepassing is.

Voor het maken van een afspraak voor haarextensions en haarstukken is een intake verplicht. Dit i.v.m. het feit dat ieder haar anders is en dan wij onze services op maat aanbieden.

Afspraak makenPrijzen