MANICURE

Manicure (deluxe)

Oefent u een beroep uit waarbij u geen enige vorm van nagellak op uw nagels mag? Maar erger u zich aan alle velletjes rondom uw nagels, uw nagelriemen en eventuele verhardingen rondom uw vingers? Dan is een basis manicure wat voor u!

Tijdens de manicure behandeling nemen onze stylistes de tijd om uw nagels in model te vijlen, de velletjes en dode huidcellen onder uw nagelriemen worden verwijderd, eventueel een nagellak en uiteraard toppen wij dit af met een handmassage en nagelriemolie.

Een manicure behandeling is inclusief nagellak en exclusief gellak. Uiteraard kunt u dit er wel bij te boeken! Graag verzoeken wij u om dan even telefonisch contact met ons op te nemen.

De manicure deluxe biedt een net wat intensere reiniging dan met onze manicure behandeling.

Tijdens de manicure deluxe behandeling nemen onze stylistes extra de tijd om ook de huid rondom uw nagels en nagelriemen goed te verzorgen, eventuele velletjes en dode huidcellen worden verwijderd, vervolgens wordt er een nagelriemolie aangebracht, wij maken ook gebruik van een handserum én handcrème tijdens de handmassage.

Bij de manicure deluxe behandeling heeft u keuze uit zowel een normale nagellak als een gellak.

Afspraak makenPrijzen